KFUK-KFUM Kulturskole

Nå starter KFUK-KFUM Kulturskole opp på Ynglingen!


Om KFUK-KFUM Kulturskole

I mange år har det vært lange ventelister i den kommunale kulturskolen. Siden KFUK-KFUM har mange års erfaringer med barn og unge og musikk og kultur, ble KFUK-KFUM Kulturskole opprettet i 2017. Det starta som et prosjekt i samarbeid med menigheter i Oslo og har etter hvert spredt seg utover til flere steder i landet. Nå også til Hamar!


"Kultur for alle"

Vårt slagord er «Kultur for alle». Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å få undervisning i musikkinstrumenter og andre kulturrelaterte fag. Vi har derfor en egen stipendordning for alle som trenger hjelp med økonomien for å kunne være elev hos oss. Ta kontakt, så finner vi en løsning!


Fortløpende opptak av elever!

Hos KFUK-KFUM Kulturskole Hamar tilbyr vi nå barn og unge, i alderen 8-19 år, individuell musikkundervisning i bandinstrumentene gitar, bass trommer, sang/vokal og piano. Undervisningen vil i all hovedsak foregå på Ynglingen Hamar. Det er bare å ta kontakt ved interesse, så er det mulig med oppstart av undervisning fortløpende! Den offisielle oppstarten vil bli høsten 2020. 


Send en mail om du ønsker undervisning i instrumenter eller andre uttrykksformer som ikke står oppført, så skal vi se hva vi får til! Det vil etterhvert også bli mulighet for andre kurs, seminarer og workshops.


KFUK-KFUM

Som elev ved KFUK-KFUM Kulturskole er du også velkommen til å være med i annet KFUK-KFUM-arbeid, les mer om tilbudet i KFUK-KFUM Hamar Ynglingen under "Aktiviteter".


KFUK-KFUM Kulturskole drives av KFUK-KFUM Norge og alle elever ved KFUK-KFUM Kulturskole blir medlem i organisasjonen. Medlemskontingenten er inkludert i elevbetalingen.


Kontakt

Priser finner du på www.kulturforalle.no. For påmelding, gå inn http://kulturforalle.no/blimed/ eller send mail til kulturskole.hamar@kfuk-kfum.no.


Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/pg/KFUKKFUMKulturskoleHamar